OM VÅRA AUKTIONER

Vi startade våra auktioner på 1990-talet. Vi hade under många år drivit våra antikaffärer i och omkring Mellerud. Våra kunder finns över hela landet och även ute i världen, främst i Norden men även i USA och Kanada. När en av våra antikvänner gick bort, fick vi en förfrågan från dödsboet om vi inte kunde auktionera ut hans stora samling. Det blev en stor succé och sedan dess har vi fått förfrågan om allt fler auktioner. Hittills, har vi haft ett stort antal framför allt i Dalsland och Värmland. 
Våra auktioner äger rum numera på  det gamla församlingshemmet i Brånna/Åsensbruk, 4 km söder om Håverud. Vi har alltid kaffeservering

Vi har haft specialauktioner i många år. Vi har också  gårdsauktioner, auktioner på herrgårdar och i gamla lanthandlarhem. 2019 hade vi en auktion i SVT:s populära program ”Auktionssommar” strax utanför Säffle där ca 2000 personer kom för att fynda.

Alla våra aktioner är slagauktioner. På denna hemsida finns en lista på många av de föremål som skall klubbas ut vid nästa auktionstillfälle. Det går givetvis att lämna bud per mail eller telefon. Vi har visning oftast från kl. 09.00 på auktionsdagen. Vid specialauktioner kan visningen förekomma även dagen innan auktionen. Auktionen startar kl. 11.00. Betalning sker på plats kontant, kort eller Swish. Tänker man köpa flera föremål kan man få ett kundnummer och betala med faktura. Slagavgift på 20% tillkommer på klubbat belopp.

Vill Du sälja genom oss, kontakta oss per telefon eller mail. Vi kommer gärna på besök och kan hämta ett helt hem. Vi tar även emot enstaka föremål.

Denna webbplats använder kakor (cookies). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.